Så lätt tjänar du pengar på din hemsida

455

Äger du en hemsida eller blogg och vill också tjäna pengar på den ? Då har du hittat rätt ! Nedan kommer en guide på hur du börjar .

Tjäna pengar med AdSense :

Det enklaste sättet att tjäna pengar på sin hemsida är att skaffa AdSense. AdSense är Googles annonssystem som du säkert känner igen. Du har garanterat sett de där små blå reklamlänkarna på många, många hemsidor. Om du använder dig av AdSense på får du betalt varje gång någon klickar på annonserna.

Så kommer du igång med AdSense :

Gå till adsense.com och klicka sedan på knappen ”get started with AdSense”. Här kan du logga in med ditt Google-konto eller skapa ett nytt konto. Om du har Gmail så har du redan ett konto. Sedan registerar du en av de sajter som du vill ha annonser på (gärna din huvudsajt) och väljer språk. Efter det slutför du din ansökan genom att fylla i lite personuppgifter. När du har blivit godkänd är det bara att hämta annonser till dina hemsidor. När du är inloggad kan du också se hur mycket du har tjänat på dina annonser.

Tjäna pengar som Affiliate : (Bästa alternativen)

Om du blir affiliate kan du tjäna fina pengar på din hemsida. Som affiliate kan du tjäna pengar på varje klick, men det är ännu vanligare att man får en viss procent på varje produkt eller tjänst som säljs via din hemsida.

Så blir du affiliate:

Gå med i ett eller flera affiliatenätverk. Ett affiliatenätverk har massor av annonsörer som säljer alla möjliga sorters produkter och tjänster. Välj ut en annonsör som har en produkt eller tjänst som passar din hemsida och ansök till dem , när du är godkänd kan du sedan börja länka deras annonser .

Här är länkar till Affiliatenätverk som vi rekommenderar :

1 . Adrecord

2 . Double.net

3 . Adtraction

4 . Tradedoubler

Så där ! vad väntar du på ?