Följ oss !

Teknik

Se hit alla Apple nördar ! Nu kan ni prova Ios 11

Publicerad

-

Apple släppte den 9:e Augusti en publik beta av Ios 11. Alltså en version alla användare kan ladda ner . 

Utöver de betaversioner Apple släpper för registrerade utvecklare finns det även publika betaversioner där vilken användare som helst kan anmäla sig för att ta del av mjukvaran och testa innan den släpps officiellt. 

Detta gör man här

Den färdiga versionen av Ios 11 släpps troligen i september i samband med att Apple lanserar de nya versionerna av Iphone.

Fortsätt att läsa
- Annons -
Klicka för att kommentera

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Teknik

Sajten som kanske ser vad du gör i ditt kök

Publicerad

-

Aftonbladet skrev idag en artikel om att över 300 kameror i Sverige har hackats .

Sanningen är att kamerorna har egentligen inte hackats , Kamerorna är i själva verket inte skyddade nog . Användarna som införskaffat kamerorna har inte bytt de fabriksinställda lösenorden . En vanlig Google sökning på nätet visar precis hur man ska hitta dessa kameror .

En svensktillverkad kamera sticker ut i mängden och över 7000 kameror finns med av märket Axis . Fenomenet med ” hackade ” kameror är inte nytt , det har pågått i flera år och det finns appar till telefonen som även visar de privata övervakningskamerorna .

Ett råd är att alltid byta lösenord på både förinställda WiFi lösenord och trådlösa övervakningskameror .

På http://www.insecam.org/ kan du kolla om din kamera är med , är den det ? byt lösenord och användarnamn .

Fortsätt att läsa

Teknik

Så lätt tjänar du pengar på din hemsida

Publicerad

-

Äger du en hemsida eller blogg och vill också tjäna pengar på den ? Då har du hittat rätt ! Nedan kommer en guide på hur du börjar .

Tjäna pengar med AdSense :

Det enklaste sättet att tjäna pengar på sin hemsida är att skaffa AdSense. AdSense är Googles annonssystem som du säkert känner igen. Du har garanterat sett de där små blå reklamlänkarna på många, många hemsidor. Om du använder dig av AdSense på får du betalt varje gång någon klickar på annonserna.

Så kommer du igång med AdSense :

Gå till adsense.com och klicka sedan på knappen ”get started with AdSense”. Här kan du logga in med ditt Google-konto eller skapa ett nytt konto. Om du har Gmail så har du redan ett konto. Sedan registerar du en av de sajter som du vill ha annonser på (gärna din huvudsajt) och väljer språk. Efter det slutför du din ansökan genom att fylla i lite personuppgifter. När du har blivit godkänd är det bara att hämta annonser till dina hemsidor. När du är inloggad kan du också se hur mycket du har tjänat på dina annonser.

Tjäna pengar som Affiliate : (Bästa alternativen)

Om du blir affiliate kan du tjäna fina pengar på din hemsida. Som affiliate kan du tjäna pengar på varje klick, men det är ännu vanligare att man får en viss procent på varje produkt eller tjänst som säljs via din hemsida.

Så blir du affiliate:

Gå med i ett eller flera affiliatenätverk. Ett affiliatenätverk har massor av annonsörer som säljer alla möjliga sorters produkter och tjänster. Välj ut en annonsör som har en produkt eller tjänst som passar din hemsida och ansök till dem , när du är godkänd kan du sedan börja länka deras annonser .

Här är länkar till Affiliatenätverk som vi rekommenderar :

1 . Adrecord

2 . Double.net

3 . Adtraction

4 . Tradedoubler

Så där ! vad väntar du på ?

Fortsätt att läsa

Teknik

Atari kan komma tillbaka

Publicerad

-

Den forna datortillverkaren Atari gör comeback på hårdvarumarknaden. Efter att en mystisk video släpps på Youtube bekräftade företaget att de arbetar på en ny spelkonsol. Apparaten går under namnet Ataribox och bygger på PC-teknik. 

Ett kort och kryptiskt videoklipp lades ut på YouTube för några veckor sedan vilket satte igång vilda rykten om att Atari var på gång att släppa en ny spelkonsol. Bolaget bekräftade därefter nyheten på E3-mässan .

 

Atari begärdes i konkurs 2013. Företaget köptes då upp av Fred Chesnais och svor på att återupprätta det till sin forna glans. Företaget går idag med vinst. Pengarna tjänas i huvudsakligen på mobilspel och genom licensiering av varumärket. Bland annat har företaget licensierat sitt namn till den kommande storfilmen Bladerunner 2049.

Datum för lansering av Ataribox är ännu inte känt.

 

Fortsätt att läsa

Senaste nytt :

- Annons -
- Annons -
- Annons -

Mest Läst :

Copyright © 2017 - 2019 - www.skaraborgswebben.se MediaCreeper