Götene – En död efter våldsam villabrand

971
Foto : Christian Svensson

Kl 22.59 larmades räddningstjänsten i Götene och Skara om en villabrand . 

Branden var utanför Götene i Antorp . Enligt uppgift var villan övertänd och räddningstjänsten fick inrikta sig på att minska spridningen .

När räddningstjänsten kom till platsen fann man två skadade personer utanför huset . En man och en kvinna , kvinnan fördes allvarligt skadad till sjukhus tillsammans med mannen som med var skadad. Kvinnan avled senare under natten. Mannens skador beskrivs som lindriga.

Vid 01-tiden var huset i stort sett nedbrunnet och räddningstjänster från Skara, Götene , Lidköping har varit på plats för att släcka och eftersläcka. Ett arbete som tagit hela natten . Polisen har spärrat av och kommer göra en teknisk undersökning av platsen.