Skövde – Träindustri brann ner i Värsås

657
Foto : Christian Svensson 

Kl 00.48 natten till tisdagen larmades räddningstjänsten i Skövde om brand i byggnad . 

I Värsås har förbipasserande observerat att det brinner hos ett företag. När räddningstjänsten kommer till platsen är byggnaden övertänd och man får koncentrera sig på att rädda byggnader runtomkring och förhindra spridning .

Byggnaden får brinna ner under kontrollerade former . Under morgonen har räddningstjänsten haft kvar personal för bevakning och polisen har stängt av ett vägparti förbi brandplatsen .

När skaraborgswebben var på platsen kl 09.30 var inte längre vägen avstängd och räddningstjänstens personal hade avvecklat sin insats . Räddningstjänstpersonal från Skövde, Hjo och Tibro har varit på platsen för släckning och eftersläckning. Vid 04.30-tiden hade räddningstjänsten fått kontroll på branden som inte spridit sig till närliggande byggnader .

Ingen person ska ha skadats i branden och polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.