Falköping – Två knivhuggna förda till sjukhus

1366
Foto : Christian Svensson 

Kl 19.24 på torsdagen larmades polisen till Sjukhuset i Falköping där en knivhuggen man har hittats . 

Enligt uppgift från polisen så har mannen hittats utanför medicinavdelningen med ett flertal skador i bröstet som kan vara knivskador.
Den skadade avförs från platsen med ambulans till KSS. Den skadade har allvarliga skador enligt sjukvården men troligen inte livshotande. Mannen är i 35-årsåldern .

Kl 20.06 hittas ännu en skadad i Falköping, denna gång i en ort som heter Dala. Även denna man har skador som kan ha uppkommit genom kniv.

Den skadade mannen uppges ha kommit till en adress i Dala Almedal. Han har då minst två skador på halsen som troligen är knivskador, allt enligt SOS.

Den man som nu anträffats är drygt 30 år. Den skadade uppger att han inte kan redogöra för vad som hänt eller hur han tagit sig till Dala. En bil har dock kommit till platsen som den skadade troligen färdats i.
Bilen har tagits i beslag. Även denna man är avförd till KSS . Man utesluter inte att händelserna har med varandra att göra .

Polisen tror att man kan ha hittat platsen där misshandeln kan ha utförts, en plats vid Wetterlinsgatan (Gula kiosken) som nu är avspärrad.

Vid 12-tiden på fredagen hade polisen hävt avspärrningarna på platsen efter att man genomfört den tekniska undersökningen . Enligt de senaste uppgifterna från polisen har man kunnat höra den yngre av männen , 35-åringen är allvarligt skadad och hålls nedsövd.

Polisen söker vittnen till händelsen. Har du/ni sett något kontakta polisen på 114 14.