Skara – E20 stängdes av efter olycka 

2094
Foto : Christian Svensson

Kl 07.56 på onsdagen larmades räddningstjänsten i Skara om en trafikolycka . 

Olyckan har inträffat på E20 i höjd med Skaraberg . Det är en skåpbil som hamnat på taket och en pickup som har åkt av vägen efter en kollision på E20 . Enligt polisen rör det sig om en omkörningsolycka.

Två personer som färdades i skåpbilen ska vara förda till sjukhus med vad som betecknas som lindriga skador . De är båda misstänkta för att vara narkotikapåverkade och prover kommer att tas på båda. I bilen anträffas en hel del gods som misstänks vara stulet och detta tas i beslag av polisen. E20 i södergående riktning stängdes av helt under bärgningsarbetet.

Föraren av pickupen ska ha klarat sig oskadd , Han kunde lämna platsen i sin pickup .