Connect with us

Götene

Götene – Singelolycka på E20

Published

on

Kl 18.24 på tisdagen larmades räddningstjänsten i Götene om en singeloycka . 

Olyckan har inträffat på E20 mellan Loftsgården och Holmestad norr om Götene. Enligt Trafikverket påverkas trafiken stort på platsen och det ska röra sig om en viltolycka där en personbil krockat med en hjort . Inga personer skadades i olyckan . 

Continue Reading
Advertisement

Götene

Götene – Drograttfull körde in i bergvägg

Published

on

Kl 13.33 på söndagen larmades räddningstjänsten i Götene om en singelolycka vid Holmestad .

Enligt uppgift ska en personbil väjt för ett rådjur och åkt in i en bergvägg i låg fart . Två personer fördes till sjukhus för kontroll , med nack och ryggsmärtor . Mannen som körde är nu misstänkt för drograttfylleri enligt polisen . I bilen fanns en gravid kvinna som passagerare .

Continue Reading

Senaste nytt :

Advertisement
Advertisement
Advertisement

MEST LÄST I VECKAN :

Copyright © 2017 www.skaraborgswebben.se