Följ oss !

Skara

Skara – Misstänkt mordbrand

Publicerad

Kl 02.33 natten till söndagen larmades räddningstjänsten i Skara om brand i byggnad .

På Slussegatan i Skara brann det inatt i ett mindre fristående hus och i en bil . Både huset och bilen blev totalförstörda i branden . Även en andra bil ska ha blivit brandskadad .

Enligt polisen på plats misstänker man att branden är anlagd då den enligt vittnen ska ha startat i bilen som stod parkerad jämte huset . Det förelåg spridningsrisk till både intilliggande hus och vegetation .

Det blev kraftig rökutveckling på platsen och flera oroliga personer har under natten hört av sig till Skaraborgswebben som undrat vad som händer då de både sett och känt av röklukten i flera delar av Skara.

Vid 04-tiden på söndagen höll man fortfarande på med släckningsarbetet men branden var under kontroll . Vid 06.30-tiden hade man ännu styrkor kvar på platsen för eftersläckning . Vid 09.30-tiden lämnade räddningstjänsten och kontaktade polisen som kommer spärra av platsen i väntan på en teknisk undersökning.

Ingen person skadades i branden . Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand och det hela utreds nu som mordbrand .

Polisen är intresserade av vittnesuppgifter kring händelsen . Vet du något eller såg du något i samband med branden ? Kontakta dem på 114 14 .

Fortsätt läsa
- Annons -

Skara

Skara – Skadegörelse på frisörsalong

Publicerad

Vid 23-tiden på lördagen larmades polisen till Marumsgatan i Skara .

En ruta är krossad på entrédörren till en frisörsalong och vittnen har sett en person springa från platsen .

Personen som sprang från platsen ska ha varit klädd i svarta kläder , mössa och någon form av mask över munnen enligt polisen .

Polisen försökte spåra den misstänkta på spår i den nyfallna snön som kommit under kvällen men utan resultat .

I skrivande stund är ingen gripen och polisen kommer göra en teknisk undersökning på platsen . Ingenting verkar ha blivit stulet .

Fortsätt läsa

Notiser

Skara – Hamnade i mitträcket

Publicerad

Kl 03.02 natten mot lördagen larmades räddningstjänsten i Skara om en singelolycka .

Olyckan där en personbil hamnat i mitträcket inträffade på riksväg 49 mellan Skara och Axvall. Ingen person skadades men olycksplatsen fick saneras då olycksbilen läckte drivmedel .

Fortsätt läsa

Skara

Skara – Lastbil i diket utanför Skara

Publicerad

Vid 16-tiden körde en lastbil i diket utanför Skara .

Olyckan har inträffat på väg 2696 mot Stenum . Lastbilen har kört i diket och släpet står kvar på vägen . Ingen person skadades i olyckan men det råder begränsad framkomlighet på platsen till kl 20.00 enligt Trafikverket . Varken räddningstjänst eller polis behövde larmas till platsen .

 

 

Fortsätt läsa

Notiser

Skara – Utsläpp av drivmedel

Publicerad

Vid 12.30-tiden på torsdagen larmades räddningstjänsten i Skara om utsläpp av drivmedel / olja .

På 184:an i höjd med Coop har ett utsläpp av olja / drivmedel inträffat . Enligt Trafikverket är det ett läckage även på E20 mellan Skara och Ardala . Räddningstjänsten är kallad för att sanera .

Fortsätt läsa

Senaste nytt :

- Annons -
- Annons -

Mest Läst :

Copyright © 2017 www.skaraborgswebben.se